Krijg Telenet webmail bij het afsluiten van een abonnement!

Wat veel mensen niet weten is dat je vaak bij het afsluiten van een telefoon of internet abonnement van nog meer voordelen kunt genieten. Zo kun je naast al die belminuten en super snel internet ook nog eens gebruik maken van een online dienst. Het zogenoemde webmail. Een webmail is een dienst waarmee je kunt mailen die je eigenlijk overal kunt gebruiken. Bij je webmail aanmelden kan namelijk overal. Omdat je inlogt via een site kun je op ieder apparaat gebruik maken van je webmail. Een ander voordeel dat Telenet webmail biedt is een opslag waarmee je online verschillende bestanden kunt opslaan. Dat is handig voor wanneer je veel onderweg bent! 

Telenet webmail - webmail aanmelden

Moet ik een Telenet abonnement hebben om gebruik te maken van webmail? 

Wanneer je een abonnement hebt afgesloten bij een provider, kan dit je trigger zijn om gebruik te maken van de Telenet webmail. Maar ook wanneer je geen abonnement hebt bij een van deze providers, kun je alsnog gebruik maken van een webmail. Online worden er verschillende diensten aangeboden die je kunt gebruiken om te mailen. Wil jij je ook bij een webmail aanmelden? Kijk dan eens welke mail het beste bij jou past. 

Kan ik ook een andere webmail gebruiken? 

Naast een Telenet webmail kun je ook andere maildiensten gebruiken. Er zijn genoeg aanbieders hiervan, dus er is altijd een webmail die aansluit bij jouw wensen. Zo kun je ook nog gebruik maken van Ziggo webmail, Gmail of Hotmail. Bij een webmail aanmelden gaat heel gemakkelijk en is daardoor voor iedereen toegankelijk. Daarnaast kun je je webmail ook overal gebruiken. Dat kan een voordeel zijn voor mensen die veel onderweg zijn voor hun werk. Omdat je overal kunt inloggen hebben zij hun mailbox altijd bij de hand!