Belangrijk is dat u een goede cilinder kiest om uw deur te beveiligen. Inbrekers proberen namelijk in de meeste gevallen de cilinder te verwijderen of onklaar te maken zodat ze het slot makkelijker kunnen openen. Bekende inbraakmethodes zijn breken, kerntrekken en de slagmethode. M&C deurcilinders zijn daarom beveiligd tegen deze inbraakmethoden. Daarnaast is de prijs/kwaliteitsverhouding van de M&C deurcilinders prima.
De meeste inbraken worden gedaan door de kern uit het cilinderslot te trekken (kerntrekken). De inbreker heeft hiervoor gereedschap en kan de kern uit de cilinder in een tijd van ca. 30 seconden eruit trekken of ze breken de cilinder op het zwakste punt. Bij M&C deurcilinders is dit probleem ondervangen door de cilindersloten uit te voeren met een gehard stalen brug. Hieronder noemen we drie merken van M&C deurcilinders welke te koop zijn op haverkampshop.nl

M&C deurcilinders

M&C deurcilinders Color Plus

De M&C deurcilinders Color Plus zijn voorzien van SKG3 sterren en beschikken over een certificaat (sleutels alleen na te bestellen op vertoon van het certificaat). De Color Plus beschikt over keersleutels (platte sleutel met gaatjes en puntjes die horizontaal in het slot gestoken wordt). De Color Plus cilinders worden met gekleurde sleutels geleverd.

M&C deurcilinders Matrix

De M&C deurcilinders Matrix zijn ook voorzien van SKG3 sterren en certificaat. Daarnaast hebben ze een snijsleutel (deze gaan verticaal in het slot). Onder de Matrix cilinders is er keuze uit 3 kleuren cilinders, namelijk nikkel, zwart of messing.

M&C deurcilinders Condor

De M&C deurcilinders Condor zijn tevens voorzien van SKG3 sterren en certificaat. Daarnaast hebben ze in tegenstelling tot de Matrix metalen keersleutels (horizontaal in sleutelgat). Ook de M&C deurcilinders Condor hebben verschillende kleuren.